Struggle of life

Start 2 Run #30

Ik ben er dus nog maar eens aan begonnen, met dat lopen. Geruggensteund door 4 geweldige topbuurvrouwen hebben we een onofficieel clubje opgericht. Plannen loopt al eens moeilijk. Maar we liepen intussen toch al Start 2 Run les 6. En terwijl doe ik op maandagavond ook nog mijn BBB-lessen. De sportieveling keert stilaan terug in mij.

exercise-female-fitness-601177
Photo by Tirachard Kumtanom from Pexels

Op zondag 24 februari deden we ons eerste looptochtje. Goed voor net geen 2 kilometer in 20 minuten. Ieder loopt op zijn niveau maar starten en eindigen doen we samen. Ik blog later misschien nog wel eens over dat (onofficiële) loopclubje, want er waren een aantal vragen over. Ik doopte het clubje al om tot #TeamTumulus, naar onze afspreekplaats. Intussen zijn we toch al aan les 6 beland, goed voor 24 minuten en zo’n 2,6 kilometer.

Maar ik merk dat ik een drukke agenda heb. Zelfs op de dagen dat ik thuiswerk, komt het er niet van. Want dan staat er plots een aannemer voor de deur om nog iets af te werken en is mijn middagpauze voorbij zonder dat ik er erg in heb. Weg, extra looptochtje. Dus loop ik vooral op zondagen met de buurmeisjes. Op maandagavond heb ik dan m’n vaste BBB-les. Een uurtje cardio is goed voor m’n conditie en m’n lenigheid, dat merk ik wel. Een goeie combinatie met het lopen dus.

En toch zou ik graag 1 of 2 extra looptochtjes per week inplannen. Hopelijk moedigt het zonnetje mij deze week aan om de loopschoenen een keer extra aan te binden. Zodat de conditie er op korte termijn toch aanzienlijk op vooruit gaat. Maar goed, 2 keer sporten is nog steeds beter dan niet, zeker?

Hoe staat het met jouw sportieve prestaties?

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Start 2 Run #30

  1. Het is niet makkelijk he! Ik merk dat ook, dat zelfs met dat in te plannen het er niet altijd van komt. Voorlopig ga ik sowieso 1 keer in het weekend joggen en op woensdagavond Fitness Dansen. Maar idealiter gezien plan ik daar in de week nog 2 looptoertjes bij in. Fingers crossed dat het me deze avond lukt!

Geef een reactie