CommCommComm, Varia

De grote Perfect Imperfect-enquête!

Een blog die al een jaar op mijn wishlist stond maar er om allerlei redenen nooit kwam: de grote Perfect Imperfect-enquête. Want ik vind de mening van mijn lezers belangrijk. Jij, als lezer, zorgt er voor dat ik regelmatig toch nog net iets meer voldoening haal uit mijn schrijfsels.

ask-blackboard-356079
Foto (c) Pexels.com

Waardering is fijn, maar suggesties om van Perfect Imperfect een nog betere plek te maken, zijn minstens even fijn. Ik wil weten wat mijn lezers waarderen en welke blogs ze misschien wel minder graag lezen. De input wil ik gebruiken om Perfect Imperfect wat te herwerken. Vormelijk en/of inhoudelijk, ik ben er nog niet helemaal uit. En dus kan ik jouw mening wel gebruiken.

Ik maakte een Google Form met een aantal vraagjes in. De meeste vragen zijn met een eenvoudige klik te beantwoorden, voor sommige vragen vraag ik wat meer input. Maar met een kwartiertje van jouw tijd, moet je er zeker geraken. Help je mij door jouw mening door te geven? Eeuwige dankbaarheid is mijn deel.

De mosterd haalde ik trouwens bij Zwartraafje, Kwante in Wonderland en Evi’s Journey.

>> DE GROTE PERFECT IMPERFECT-ENQUETE <<

De enquête blijft beschikbaar tot het einde van #40dagenbloggen (zondag 21 april), daarna neem ik de tijd om alle resultaten te verwerken.

Merci!

Getagd ,

11 gedachten over “De grote Perfect Imperfect-enquête!

  1. Leuk! Ik heb je enquête ingevuld (en het deed me er aan denken dat ik dringend eens werk moet maken van de resultaten van mijn eigen enquête)

Geef een reactie