Struggle of life

Start 2 Run #31

Amai, drie maanden sinds mijn laatste blogpost over mijn loopuitspattingen. It’s been a while. Ondertussen is er veel en weinig gebeurd, het hangt er vanaf naar welke week je kijkt ;). Het was lopen met ups and downs en tijdens mijn blogstop kwam er dus ook niet veel van lopen in huis. Maar intussen heb ik de draad weer opgepakt. Tijd voor een update dus!

7B3EB48F-53A6-4324-B26F-CA5BFDF19460

Mijn laatste loopje dateerde van 14 april, vlak voor ik op Joepie 28 vertrok. Op 1 mei deed ik een schuchtere poging om de draad opnieuw op te pikken maar die mislukte een beetje. En daarna lag ik een paar weken stil. Lopen was niet m’n prioriteit tijdens die drukke dagen. Mijn agenda liet het gewoon niet toe en het weer was ook niet echt een motivator. Maar zaterdag 25 mei besloot ik toch maar om te herbeginnen. Ik had geen idee hoe het met mijn conditie gesteld was en dus liep ik gewoon maar les 1 van Start 2 Run.

Het was toch effe op de tanden bijten. Het waren zeker niet mijn slechtste loopjes ooit maar mijn beste toch zeker ook niet. Laat ons zeggen dat de eerste statistieken niet echt in mijn voordeel spraken. Maar ik bleek er sneller door te komen dan gedacht. En dus zit ik intussen weer aan les 14. En dat gaat best vlot. Een beetje onverwacht vlot zelfs. Diep verborgen zat er dus toch nog wat conditie in dat lijf van mij. Ik verbaasde mezelf. Les 14 dat zijn blokjes van 4 en 5 minuten. Het begint er dus weer wat op te lijken. Ik hoop tegen half jullie toch mijn blokjes van 5km te kunnen lopen. Voorlopig krijg ik 3 looptochtjes per week wel ingepland.

Hoe staat het met #TeamTumulus? Wel, dat Team is wat in aantal gezakt, zijnde dat we voor het moment maar met 2 in plaats van 5 of 6 lopen. De goesting vinden en de agenda’s samengelegd krijgen, blijkt toch niet altijd zo eenvoudig ;). Maar aan motivatie ontbreekt het ons niet. Ik geniet even goed van de rondjes die ik alleen loop en waar ik mezelf nog een stapje verder drijf dan van de gezellige babbelloopjes die dan weer goed zijn voor de vetverbranding. Alles heeft zijn voor- en nadelen ;).

Hoe staat het met jouw sportieve prestaties?

Getagd , , , , ,

4 gedachten over “Start 2 Run #31

  1. Lijkt me een fijne ontdekking dat je conditie toch eter was dan je eerst dacht! 😀 Ik ben weer begonnen met yoga en ik doe nu af en toe een lesje via Youtube.

  2. Wat fijn om te merken dat je conditie toch beter was dan je zelf dacht 🙂 Hier gaat het met ups en downs, verkoudheden, keelontstekingen en oogonstekingen blijven wat roet in het eten gooien. Maar ik hoop binnenkort opnieuw met enige regelmaat te kunnen gaan lopen.

  3. Goede of slechte loopjes… het maakt niet uit… zolang er maar loopjes zijn ;-).
    Wij hebben het wandelen herontdekt en proberen dit zoveel mogelijk te doen, wat ons ook lukt… jeuj!

  4. Wij hebben een personal coach onder de arm genomen om ons te dwingen wekelijks aan gewichtstraining te doen. Verder proberen we ook wekelijks naar de spinningles te gaan, maar sinds de uren veranderd zijn, is het niet meer zo evident (vroeger konden we gewoon na ’t werk gaan). In het weekend gaan we wandelen. Ik hoop zo fysiek toch een beetje voorbereid te zijn op onze wandelvakantie binnenkort 🙂 En daarna zou ik heel graag terug met start to run beginnen!

Geef een reactie