Klein en groot geluk

Monthly blessings #38

Vele kleine gelukjes maken één groot (of dat hoop ik toch). En dus lijst ik elke maand met veel plezier mijn kleine geluksmomentjes op van de vorige maand. De mosterd voor de rubriek haalde ik bij Nina. Wat waren mijn kleine gelukjes van februari?

 • Twenty Two met #bf, zaterdagen zoals ze moeten zijn!
 • Homemade granola met kokos, soja yoghurt en appel. #katrienopdieet #sanamethode
 • Uitslapen, verschillende dagen, het was nodig!
 • Gewaardeerd worden voor je werk, het mag ook eens.
 • De eerste zangrepetities voor het galaconcert in mei.
 • De wachtdienst doorgeven na een drukke wachtweek.
 • Onverwacht een vroegere trein halen!
 • Een maand na datum de verjaardag van #bf vieren, met Twenty Two, veel quality time en d’Entrecôte.
 • De MIA’s op tv, veel goeie Belgische muziek!
 • Een paar losse dagen verlof om te bekomen
 • Een blogdate in Hasselt met topper Fiekefatjerietjes
 • Valentijnsbrunch met de familie, supergezellig en ongelooflijk lekker!
 • Dinnerdates met een oud-collega
 • Eindelijk nog eens gaan shoppen op mijn eentje, met nieuwe sneakers én nieuwe kleren! #dressedbyDDL #dressedbyCaleche
 • Carnaval vieren met de vriendjes, een van de leukste feestjes van het jaar!

Wat waren jouw kleine gelukjes van februari?

Getagd , ,

6 gedachten over “Monthly blessings #38

 1. Jullie afspraakje zag er super gezellig én lekker uit. Ik zie Fieke haar voorstel trouwens helemaal zitten. Is nadenken over enkele februari-geluksmomenten van mezelf … ik genoot van een dagje Hasselt met mijn nicht, van een gezellige lunch en korte wandeling met een lieve vriendin, van rustig bijpraten met een andere nicht (thuis) en een vriendin (in Gent). Zelf had ik ook een bloggersdate maar dan in Antwerpen met Kwante en Annabel. Verder genoot ik vooral van het bloggen, lezen, het bedenken van een nieuw recept, het schrijven van brieven en kaartjes, van een lieve verrassing die mijn man me gaf om me op te beuren (dat leek meer effect te hebben dan de antibiotica 😉 ), onverwachtse post (meermaals), prachtige nieuwe bladwijzers, …

Geef een reactie