Klein en groot geluk

A few of my favorite things #8

Ik was wat uitgekeken op mijn As we speak-posts. Ik had het gevoel dat ik teveel in herhaling viel. Maar ik wist niet echt wat er ik mee moest. Tot ik bij Sarah een rubriek tegenkwam die voor mij eigenlijk gewoon een verbeterde versie was. En dus neem ik de rubriek graag over om toch weer m’n ei kwijt te kunnen.

Het is van begin mei geleden dat ik nog een favorite things-blog maakte. Er staan intussen heel wat dingen op mijn lijstje. Ik maakte er een TV-editie van. De rest volgt dan wel in een volgende blog.

  • De Columbus: Wat was dat weer een heerlijk programma. Ik heb vooral gesmuld van de afleveringen met Lieven Scheire en Tom Van Dyck.
  • De Container Cup: Tijdens corona kwam de creativiteit naar voor. Ook bij programmamakers. En op zich was het een eenvoudig programma zonder al teveel diepgang. Maar ik heb er van genoten. Schitterend om te zien hoe topsporters zelfs daar hun limieten opzoeken.
  • De Huiskamerquiz van wielermagazine Bahamontes: Wat een leuke avond was dat. We eindigden 23e, niet onaardig op meer dan 500 deelnemers. Voor herhaling vatbaar!
(c) www.glamour.nl
  • Chateau Meiland: Hoe goed is dat. Verstand op nul en kijken. Een programma om van te smullen! Het Frans van Martien is hilarisch, de discussies schitterend. Ik ben pas ingestapt aan seizoen 2, maar intussen hebben ze het eerste seizoen ook heruitgezonden. Ik kijk trouwens met veel enthousiasme naar de heruitzendingen van alle seizoenen, het blijft goed.
  • De Playlist: Eén vraagt bekende muzikanten naar hun favoriete platen, artiesten of muziekmomenten en giet dat in een playlist. Een leuk en amusant programmaatje dat op een vreemd uur geprogrammeerd staat. Gelukkig kan je dat opnemen en later herbekijken! Ik ontdek er nog veel liedjes die ik nog niet kende.

Wat waren jouw favoriete dingen van de afgelopen weken?

Getagd , ,

Geef een reactie