Klein en groot geluk

Monthly blessings #51

Ze zijn terug van weggeweest. Mijn kleine gelukjes van elke maand. De laatste editie verscheen begin juni, long time ago dus. Practice what you preach. Dus lijst ik hier opnieuw elke maand mijn kleine gelukjes op van de vorige maand. Want het geluk zit ‘em in de kleine dingen en veel kleine gelukjes maken samen één groot. Daar ben ik van overtuigd. Waar werd ik gelukkig van in januari?

 • Wandelingetje op de eerste dag van het nieuwe jaar. In het zonnetje. Heerlijk!
 • Lezen met mijn noise-cancelling headphone op, even op afzondering en helemaal in een boek duiken.
 • Eerste werkdag van het nieuwe jaar met meteen een event dat ik organiseerde, alles verliep goed.
 • Nog eens een echte blogpost publiceren.
 • Elke weekdag starten met iets voor mezelf. Een cursus, sporten, bloggen of werken voor en aan ContenKat. Omdat het kan en omdat het deugd doet.
 • Complimenten! Altijd fijn om te krijgen. Net als lovende feedback. Ik ga niet ontkennen dat dat bijzonder leuk was na struggle 1,5 jaar geleden.
 • Een podcast opnemen met Evi en Stephanie van Plan S. Mijn allereerste podcast. Stiekem ben ik er een klein beetje heel fier op. Beluister de podcast op Spotify.
 • Sushi als lunch. Leve de Delhaize. Ik weet het, het is geen topsushi, maar toch, het smaakte.
 • Lezen om de dag in alle rust af te sluiten. Januari was trouwens een bijzonder goeie leesmaand. Ik las 7!! boeken uit. Meer daarover binnenkort.
 • Eerst loopje op de loopband. Intussen heb ik er al 7 achter de rug.
 • Een klik hebben met collega’s!
 • In mijn warme giraf-onesie in de zetel.
 • De nieuwe teksten en testimonials voor Plan Self mogen uitwerken.
 • En een tweede klant in mijn mailbox krijgen, woop woop!
 • Startavond van Ferm met de vriendinnetjes
 • Vegan chocoladetaart en vegan chocomousse #nomnom
 • Plan with me-sessie volgen en merken dat je na een jaar oefenen de kneepjes van het vak te pakken hebt.
 • Een Boosterprik! Dat ik daarna 24u met koorts op de zetel heb doorgebracht was wel iets minder.
 • Eindelijk het gevoel hebben om serieus genomen te worden op medisch vlak. Iets met 10kg bijkomen op 4 maanden tijd en niemand die weet hoe het komt.
 • Nog eens op restaurant, het was een half jaar geleden. Damn you, corona.
 • Starten in het WebKick-traject van Kathleen Verhetsel. Ik heb zoveel goesting om mij er helemaal in te verdiepen.
 • Gaan ontbijten met vriendinnetjes en meteen nieuwe plannen maken voor een nieuwe date, iets met Harry Potter en een escape room. Stay tuned!

Wat waren jouw kleine gelukjes van januari?

Getagd , ,

4 gedachten over “Monthly blessings #51

 1. Wat een fijne blogpost. Ik las dus eerst dat je een nieuwe plant in je mailbox had ontvangen maar dat leek me wel heel bijzonder. Waarschijnlijk doordat ik eerder deze week mezelf een plantje cadeau heb gegeven. Ze hebben hier recent bij ons in de Delhaize een sushi-toog geopend waar hij dagvers gemaakt wordt maar vermits we het geluk hebben dat er in ons dorp ook een sushi-restaurant is dat aan huis levert vermoed ik dat ik toch vooral hen zal blijven steunen. Een sushi-restaurant is toch een goed doel hé. Of niet? Blij voor je dat je iemand gevonden hebt die je ernstig neemt. Ik ben er ooit in geslaagd om op 3 maanden tijd 9 kilo bij te komen en we weten nog steeds niet waardoor het komt. Het enige dat ik zelf kan bedenken is dat ik in die periode begonnen was met nieuwe medicatie maar voorlopig is het dus nog steeds een mysterie en jammer genoeg is het niet op even mysterieuze wijze verdwenen dan verschenen. Dzju hé.

  1. Hihi van de plant, nog net niet 😉. Aangezien ik de enige hier in huis ben die graag sushi lust, is dat best handig dat ze dat gewoon in de Delhaize hebben. 🙊 Ik vind dat zeker een goed doel! 😄

Geef een reactie