Klein en groot geluk

Juwelen op maat by Veronique

Vriendschap dat is een beetje als trouwen: door dik en dun, in goede en kwade dagen. Met D. heb ik wel zo’n uniek exemplaar gevonden denk ik. Toen D. een tijdje terug #sweet30 werd, wilde ik per se op zoek naar een uniek cadeau. Iets speciaals.

D. houdt wel van leuke accessoires en een juweeltje met een bijzondere boodschap spookte al even door mijn hoofd als cadeautje. Maar waar laat je in godsnaam zoiets maken tegen een schappelijke prijs?

Wat rondsurfen op internet bracht niet echt zoden aan de dijk, enkel torenhoge prijzen. Bedragen die mijn kas niet kunnen trekken. Tot ik in (ik denk) Elle België een stukje las over Veronique. Enkele maanden later stond ze ook in Flair. Ik bezocht haar website en bewonderde de leuke foto’s op Facebook. Dat was wat ik nodig had!

Per mail mijn idee even aftoetsen en eens polsen naar de prijs en alles was geregeld. Een paar weken later kreeg ik onderstaande pareltjes in de bus. Een armbandje met initiaal als cadeautje voor mezelf en een prachtige ketting met persoonlijke betekenis voor D. Topservice!

Veronique - awesome

Veronique - k

Het verhaal achter de ‘awesome’-ketting? Ooit naar Pitch Perfect (de eerste) gekeken? Op het einde van de film net voor ‘De Bella’s’ aan hun finale beginnen, spreekt Becca de bende toe met de boodschap ‘Love you awesome nerds’. Net dat zinnetje duikt regelmatig eens op tussen D. en mezelf. Op leuke momenten van contentement, op minder leuke momenten om de ander op te beuren … Net zoals we naar Pitch Perfect kijken als we een opkikkertje nodig hebben! Een toepasselijker cadeautje was dus onmogelijk ;).

Ik ben trouwens stikjaloers op die ketting. Het zal niet lang duren tot ik mezelf ook eentje bestel. Je kan toch nooit genoeg leuke, degelijke accessoires hebben, niet? Wie eens een origineel cadeautje zoekt, Veronique is een aanrader! Ook te vinden op Facebook.

Getagd , , , , ,

0 gedachten over “Juwelen op maat by Veronique

Geef een reactie