Varia

A3 beton zwaait af!

Afgelopen zaterdag stond A3 beton voor het laatst op een podium. Op 1 april, geen mopje, wel definitief het laatste optreden. We gingen nog een laatste keer de dansbeentjes losgooien met de bende waar het ooit ook allemaal mee begon.

Ik had het er al eens over vorig jaar. Een avondje A3 beton was puur amusement, dansjes doen en lang blijven plakken. Het begon een jaar of 7 geleden toen we met de harmonie eens een avondje à la Night of the Proms organiseerden en er eens een lokaal bandje kwam meespelen. Jaren later vullen ze moeiteloos een volledige sporthal.

A3 beton (1)

Het was een afscheid in schoonheid. Eentje met veel meezingen, rondhuppelen alsof het niet de laatste keer was en ongelooflijk veel enthousiasme van het publiek. Een topavond met een hoop topmensen. Eentje uit de oude doos. Merci A3 beton voor 7 jaar topamusement, leuke avonden, lange nachten en ongelooflijk veel dansplezier!

Enneuh … Geen A3 beton zonder betonfie. Tot ergens ten velde!

A3 beton (2)

Getagd ,

0 gedachten over “A3 beton zwaait af!

Geef een reactie