Varia

Vervoeg jij mijn Start2Run-team?

Woensdag lanceerde Start2Run zijn nieuwe uitdaging. 4 bloggers gaan op zoek naar het fitste netwerk! En een van die bloggers dat ben ik! Ik ga de uitdaging aan om in december zoveel mogelijk mensen aan het lopen te krijgen. Liefst zoveel mogelijk aantal loopjes in een maand tijd.

Start 2 Run is intussen veel meer dan een loopschema. Het is een ware community geworden. Zo is er een Facebookgroep waar Start2Run-lopers motivatie geven en krijgen, een blog waar lopers vertellen hoe het hen vergaat en een website waar je uitdagingen kan aangaan om leuke prijzen te winnen! In december draait de uitdaging rond vier bloggers:Josefien, Jolien, Liezbeth en ikzelf nemen het tegen elkaar op in de ‘strijd’ rond het fitste netwerk. We proberen zoveel mogelijk mensen in ons team te krijgen die voor ons gaan lopen. Niet het aantal kilometers telt, wel het aantal looptochtjes.

Maar dat kan ik uiteraard niet alleen. Daarvoor heb ik jullie hulp echt wel nodig! Ben je zelf een fervent loper sluit je dan aan bij Team Perfect Imperfect. Heb je vrienden/kennissen/familie die graag lopen, moedig hen om aan te sluiten bij mijn team! Kleine of grote lopers, het speelt geen rol, elke looptochtje helpt mij vooruit. Mijn (loop)motto is niet voor niets ‘Omdat je niet overal goed in kan zijn en dat is perfect’. Het gaat er niet om hoe ver of hoe snel je loopt, wel dat je loopt. Ik ben daar zelf het levende bewijs van.

What’s in it for you?

Een uitstekende vraag!

 • Sowieso krijgt elke deelnemer van het winnende team een code voor een gratis lespakket van Start 2 Run. Zo kan je blijven verderbouwen aan die loopcarrière.
 • Ik wil je persoonlijke motivator zijn op de moeilijk momenten, mijn pomponnen leg ik alvast klaar! Bv. via onze Facebookgroep: Team Perfect Imperfect for Start 2 Run.
 • Sowieso krijg je er een betere conditie van dan de couch potatoes die in hun zetel blijven liggen!

En denk nu aan puppyoogjes, smekende blik en een keischattig klein kindje waar je niet nee tegen kan zeggen, en schrijf je NU nog in in mijn team. Mensen die hun looptochtjes al registreren via Strava of een andere loopapp, kunnen dat heel eenvoudig koppelen aan Start2Run. Zo moet je geen twee apps openen om te lopen. Heb je problemen met het registreren of weet je niet helemaal hoe het in zijn werk gaat, laat het mij weten en ik help je op weg!

Een kleine handleiding voor wie niet zo op de hoogte is van Start 2 Run:

 1. Installeer de Start 2 Run-app op je gsm en registreer je met je mailadres en wachtwoord of gewoon met je Facebookaccount.
 2. Ga naar uitdagingen en registreer je voor de uitdaging ‘Kies jouw Team’.
 3. Klik door en sluit je aan bij ‘Team Perfect Imperfect’.
 4. Heb je Strava of een andere loopapp? Dan kan je via Activiteiten > Koppelingen een link leggen met je andere loopapp! Start 2 Run biedt koppelingen met Strava, Garmin, Fitbit, Runkeeper en Moves aan.
 5. Registreer je looptochtjes via de Start2Run-app of een van de apps die je gekoppeld hebt. Het aantal looptochtjes telt, niet de kilometers.
 6. Help Team Perfect Imperfect aan de overwinning!

Kom jij in mijn team? Achteraf zal ik sowieso ‘Eiland’gewijs zeggen dat ik blij was dat je in mijn team zat! Want ik voel me supervereerd voor elk lid dat kiest voor mijn Team! Ga dus met ons mee voor de overwinning!

Update: Op vraag van de teamleden ben ik een Facebookgroepje gestart, sluit gerust aan!

Getagd , , , , ,

26 gedachten over “Vervoeg jij mijn Start2Run-team?

 1. Ik heb me ingeschreven voor je team! We can do it!
  Nu nog eens tijd vinden om terug te starten. Maar we gaan er voor!
  Misschien leuk ideetje om een facebookgroepje te starten met de leden zo kunnen we elkaar onderling motiveren. Of eventueel afspreken om eens samen te lopen en zo.
  Groetjes
  Tina

 2. Ik heb me ingeschreven voor je team! We can do it!
  Nu nog eens tijd vinden om terug te starten. Maar we gaan er voor!
  Misschien leuk ideetje om een facebookgroepje te starten met de leden zo kunnen we elkaar onderling motiveren. Of eventueel afspreken om eens samen te lopen en zo.
  Groetjes
  Tina

 3. Voor het lopen ga ik passen (wegens zwakke knieën en rug) maar ik stuur het door naar enkele joggers in de familie en vriendenkring…

 4. Jaaa, ik ben van de partij 🙂 Registreerde me wel via de website want via de app kon ik maar niet inloggen. Dus hopelijk lukt het registreren van activiteiten wel! Ik kijk er in ieder geval al naar uit 🙂

 5. Jaaa, ik ben van de partij 🙂 Registreerde me wel via de website want via de app kon ik maar niet inloggen. Dus hopelijk lukt het registreren van activiteiten wel! Ik kijk er in ieder geval al naar uit 🙂

Geef een reactie