Varia

2 jaar Perfect Imperfect!

Wauw, wauw, wauw! Perfect Imperfect bestaat vandaag 2 jaar. Dag op dag 2 jaar geleden schreef ik hier mijn eerste berichtje. Niet goed wetende waar ik met dit projectje eigenlijk naartoe wou. Enkel met veel goesting om terug te schrijven. En zie, twee jaar later ben ik best wel trots op wat het hier geworden is.

Quote 2 jaar Perfect Imperfect

Er borrelen nog heel wat ideeën in m’n hoofd. Ideeën voor deze blog uiteraard. Door tijdsgebrek kan ik ze niet altijd allemaal meteen uitvoeren maar stap voor stap kom ik er wel. En dat voor een idee dat ontstaan is toen het even allemaal wat moeilijker ging. Mijn allerallereerste blog moet intussen zo’n 15 jaar geleden zijn. Een eeuwigheid geleden. Maar nog altijd heel gelukkig dat ik er ooit aan begonnen ben.

Bloggen is toch altijd wat mijn ei kwijt kunnen. Ik krijg vaak dingen niet gezegd zoals ik ze kan schrijven. Als ik een blogbericht schrijf, stromen de woorden vaak zomaar uit m’n vingers. Terwijl ik tijdens het spreken vaak al eens durf struikelen over m’n woorden omdat m’n mond het tempo van m’n gedachten niet aankan. Laat mij dus maar schrijven!

Ik heb nog geen idee wat 2018 zal brengen voor Perfect Imperfect. Ik wil vooral blijven verder doen op hetzelfde elan. Want dat is wat me gelukkig maakt. En als er mooie aanbiedingen mijn pad kruisen, dan zal ik heel dankbaar zijn voor de kansen die ik krijg. Op naar 3 jaar Perfect Imperfect, hopelijk samen met jullie? Want wat zou een blog zijn zonder lezers, uiteraard. Een dikke dank je wel om mijn schrijfsels te lezen de afgelopen twee jaar. Voorlopig staan er een kleine 6000 bezoekers en meer dan 10.000 views per jaar op m’n teller. Er is nog altijd plaats voor wat extra volk ;).

Getagd , ,

24 gedachten over “2 jaar Perfect Imperfect!

  1. Proficiat met de verjaardag van je blog! 2018 gaat je ongetwijfeld alleen maar meer moois brengen op blogger-gebied. Wanneer je schrijft omdat je dat graag doet en er je ei in kwijt kunt, dan is dat alleen maar heel positief. Goed bezig 🙂 Geniet van de feestdagen!

  2. Proficiat met de verjaardag van je blog! 2018 gaat je ongetwijfeld alleen maar meer moois brengen op blogger-gebied. Wanneer je schrijft omdat je dat graag doet en er je ei in kwijt kunt, dan is dat alleen maar heel positief. Goed bezig 🙂 Geniet van de feestdagen!

  3. Grappig hoe zo’n dingen vaak ontstaan op een moment dat het minder goed gaat hé. Al ben ik wel heel blij dat je bent blijven bloggen toen het gezondheidsgewijs weer beter met je ging. Ik kom hier immers graag ‘op bezoek’. Dikke proficiat met je blogverjaardag.

Geef een reactie