Varia

Merry X-mas!

img_3668

Vandaag is het Kerstmis. Twee dagen veel te veel eten boefen, hopelijk leuke cadeautjes krijgen en veel tijd doorbrengen bij de familie. Een hoop gezelligheid, quality time en vaak ook amusement.

Ik geniet alleen van de kerstdagen maar ook van de hele aanloop er naartoe. Onze kerstboom staat al van ergens half november. Ik vind het heerlijk om gewoon de lichtjes aan te steken ’s avonds. Zoveel sfeer door zoiets eenvoudigs. En ergens vind ik het ook wel zonde om de pakjes onder de boom uit te pakken. Want ook dat is een stukje van de gezelligheid. Klinkt stom maar ik geniet daar stiekem echt wel van.

Ik wens jullie een hele fijne kerst. Laat me gerust weten wat de Kerstman jou bracht. Altijd benieuwd naar de pakjes van anderen, ik kan er misschien nog wel inspiratie uit halen. Die van mij passeren wel eens op mijn Instagram of via andere sociale media.

img_3669

Getagd , , ,

7 gedachten over “Merry X-mas!

    1. We hebben een paar gezellige dagen gehad dus dat was dik in orde. Vandaag en morgen nog ff genieten met z’n tweetjes en dan moet #bf terug gaan werken :). Ik wens jou een prachtig 2018 toe!

  1. Van kerst kan ik ook enorm genieten, de sfeer die dan in de lucht hangt. Bij ons is het ook altijd een moment om met de hele familie nog eens samen te komen. Pakjes worden om praktische en logistieke redenen dit jaar pas in januari uitgewisseld bij ons. Ik moet dus nog even wachten op wat de kerstman voor me bracht 🙂 Geniet nog van de laatste dagen van dit jaar. En ik wens je een fantastisch, warm en mooi 2018!

  2. De aanloop naar Kerstmis vind ik heel erg leuk. Oudejaarsavond en Nieuwjaar vind ik wel leuk maar ik kijk er niet naar uit zoals ik dat met Kerst wel doe. Ik hoop dat je een hele fijne kerstperiode achter de rug hebt (ik loop weer wat achter met mijn blogfeed) en wens je graag het beste toe voor het nieuwe jaar. Leuke ontmoetingen, ontdekkingen, voldoende tijd om even tot rust te komen en van elkaars gezelschap te genieten, fijne boeken én voldoende leestijd 😉 , …

    Mijn geschenken verschijnen beetje bij beetje op de blog maar ik kan je alvast verklappen dat ik in totaal 6 boeken kreeg. Twee van manlief en tweemaal twee boeken dankzij de Kerst Swaps waar ik aan mee deed in december.

  3. De aanloop naar Kerstmis vind ik heel erg leuk. Oudejaarsavond en Nieuwjaar vind ik wel leuk maar ik kijk er niet naar uit zoals ik dat met Kerst wel doe. Ik hoop dat je een hele fijne kerstperiode achter de rug hebt (ik loop weer wat achter met mijn blogfeed) en wens je graag het beste toe voor het nieuwe jaar. Leuke ontmoetingen, ontdekkingen, voldoende tijd om even tot rust te komen en van elkaars gezelschap te genieten, fijne boeken én voldoende leestijd 😉 , …

    Mijn geschenken verschijnen beetje bij beetje op de blog maar ik kan je alvast verklappen dat ik in totaal 6 boeken kreeg. Twee van manlief en tweemaal twee boeken dankzij de Kerst Swaps waar ik aan mee deed in december.

Geef een reactie