Varia

Vragen staat vrij

Bij een aantal bloggers die meedoen aan de #40dagenbloggen-challenge zag ik deze rubriek voorbijkomen. En ook Kathleen gaf het als tip in de #40dagenbloggen-Facebookgroep. Dus voeg ik de daad bij het woord en lanceer ik ook graag een oproepje.

Welke vraag willen jij graag eens aan mij stellen? Of waar wil je graag meer over weten?

  • Moet ik helemaal uit mijn comfortzone eens bloggen over mijn beautytools of favoriete kledingmerken?
  • Wil je meer weten over mijn loopavonturen of verbouwingen (en wat dan precies)?
  • Heb je interesse in mijn muzikale avonturen?
  • Of wil je iets helemaal anders graag van mij weten?

Quote Question

Zijn er thema’s, onderwerpen of kleine details waarover jij graag wat meer zou weten? Laat het mij dan weten! Dat mag gewoon hieronder in een reactie of via mail.

Dan maak ik binnenkort eens een blogpostje met een vraag of een aantal vragen gebundeld in. Ik haal er ongetwijfeld een hoop inspiratie uit om een aantal blogposts rond te schrijven. En onthou: er bestaan geen domme vragen! 😉

Getagd , ,

5 gedachten over “Vragen staat vrij

  1. Meteen een serieuze om over na te denken: mocht je iets in je verleden kunnen veranderen, wat zou dat dan zijn? Maar je mag ook op luchtigere vragen antwoorden zoals waarvoor mogen ze je ’s nachts altijd wakker maken? 😉

  2. Welke muziek vond je geweldig als tiener? Wat is je lievelingseten is? Met wat voor zaken mensen jou gelukkig kunnen maken? en … Welk boek dat je als kind geweldig vond zou je nu nog wel eens willen herlezen?

Geef een reactie