Varia

Prettige Kerst!

Merry Everything.jpg

Ik wens je een superfijne kerst. Hopelijk had je gisteren een gezellige avond en plak je er vandaag nog een fijne dag aan toe. Alleen of in familieverband, het maakt allemaal niet uit. Zolang je het maar naar je zin hebt.

Gisteren mocht ik mijn Secret Santa-pakje uitpakken en ook de cadeautjes die ik van #bf kreeg.Vandaag plak ik er nog wat familiepret aan vast. En morgen recupereer ik dan wel van de drukte met een goed boek ;). De perfecte kerst.

Wat lag er voor jou onder de kerstboom?

Getagd , , ,

0 gedachten over “Prettige Kerst!

  1. Ik kreeg eigenlijk vooral gewoon centjes, maar dat vind ik niet erg. We hadden alleszins een heel leuke kerstavond bij familie, die behoorlijk laat geworden is. Kerst is vandaag gewoon gezellig met z’n tweetjes, heerlijke rust! Prettige feestdagen 😘!

  2. En, wat zat er in het secret santa-pakje? 🙂 Wij deden het ook zo, en laten we zeggen dat Happy Socks er als het populairste cadeautje zijn uitgekomen! 😉 Groetjes & een gezellig eindejaar daar! XX

  3. Misschien las je het ondertussen al op mijn blog maar ik kreeg een beetje vanalles. Losse thee en briefpapier van mijn schoonouders, een Hedwig Collectible en Niffler knuffel van mijn man, twee boeken en een hele hoop goodies van mijn Secret Santa, centen van mijn ouders en een Dobby magneet, Hufflepuff-kom, boek én Funko van Bellatrix van een lieve vriendin. Dat ik dus weer serieus bij de goei gevaren ben. 🙂

Geef een reactie