Varia

Het stokje van Sanne #1

Sanne van moederschip.be lanceerde naar aanleiding van #40dagenbloggen een vragenlijstje om de blogger-achter-de-blog te leren kennen. Ik raap dat stokje met plezier op om mijn #40dagenbloggen te overleven. Net als Joni van Hoofdstuk 3 splits ik het op in twee blogs van 4 vragen. Hier gaat ie.

  • Omschrijf je blog in één woord.

Imperfect.

  • Welke drie dingen liggen standaard in jouw koelkast?

Water, Evian please.
Fruit (dat varieert als eens naargelang het seizoen)
Chocolade (hoe meer, hoe liever)

  • Als je een minuut gratis mocht winkelen, waar zou je dan gaan?

Ik twijfel tussen boeken, bullet journal/handlettering-materiaal (goed materiaal is duur) en kleren in mijn favoriete klerenwinkel (Caleche, reclame, zonder schroom). Boeken, dat heeft geen uitleg meer nodig zeker? Al zou ik tegenwoordig misschien liever shoppen tussen de ebooks van Bol.com, dat bespaart me wat plaats in mijn spiksplinternieuwe boekenkast. Goed bullet journal materiaal kosten handenvol geld, een minuutje in papergoodiesland zou me dus wel wat opbrengen (moleskine, leuchtturm, stabilo, chameleon …). In mijn favoriete klerenwinkel zou ik me resoluut op Liu Jo storten, skinny jeans please. Zitten als gegoten en gaan lang mee zonder hun vorm te verliezen.

  • Favoriete plek ter wereld

Een ligbed bij het zwembad met een boek. Vooral dat boek, en zon. En dat zwembad om af en toe afkoeling in te zoeken. Als er iemand mij dan af en toe nog een drankje brengt, dan ben ik heel gelukkig. Vakantie! Rust. Zen.

Wat is jouw meest favoriete plek ter wereld?

Getagd , ,

0 gedachten over “Het stokje van Sanne #1

  1. Bedankt om dit stokje in te vullen! Mijn favoriete plek is zeker ook iets met water: zwembad, zee, een meer… allemaal goed! En your frigo is my frigo, ik hamster chocolade 😀

Geef een reactie