Varia

Unboxing Summer Swap by Kwante

Ik deed nog eens mee aan een swap van Kwante in Wonderland. Eentje helemaal in het thema zomer deze keer. Ik had het redelijk onderschat deze keer. Mijn agenda bleek een heel stuk drukker dan voorzien en dus moest ik me op het eind nog reppen om alles in orde te krijgen. Gelukkig had ik de belangrijkste stuks wel al ruim voor voorhand besteld.

Het pakje dat ik voor Irene maakte

Bij de Action tikte ik superleuk unicorn-inpakpapier op de kop om de pakjes te verpakken. De pakjes in de doos zagen er dus zo uit:

IMG_6976

Voor de doos zelf had ik papier met donuts op. Ik vergat er helemaal een foto van te nemen.

De inhoud van het pakje dan. Ik koos voor 2 boeken en een kwalitatieve goodie. Want je wil uiteindelijk toch wel deftige dingen overhouden aan zo’n swap, of ik toch in elk geval. De grootste hap van het budget ging dus daar naartoe. Aanvullen deed ik met wat goodies die ik zelf gekregen had en dus gratis kon weggeven en een aantal zomerse dingen die de juiste sfeer meegaven. Het pakket zag er uiteindelijk zo uit:

swap Irene
Foto (c) Irene

Mijn eigen pakketje

Het pakketje dat ik zelf aankreeg met de post zat helemaal in een Winnie the Poeh jasje. Superleuk! Ik werd er helemaal gelukkig van.

55340772-9406-46C1-8120-D7EFCDCF50EA

De pakjes in het pakket waren echt heel tof ingepakt. Allemaal in een Harry Potter-sfeer. Ze zaten allemaal samen in een grote koeltas, heel tof gevonden! Elise had er echt haar werk van gemaakt.

IMG_7017

Ik heb behoorlijk wat werk gehad met het uitpakken van alle pakjes. Maar ik heb er dolle pret aan beleefd aangezien de doos ook vol confetti zat :).

IMG_7018

Een lijstje van de inhoud:

 • Boek: Jackie Van Laren – Opstaan
 • Boek: Karin Slaughter – Laatste adem
 • Boek: Roald Dahl – De reuzenperzik
 • Spelboek: Dot to dot 1
 • Spelboek: Kleuren op nummer
 • Notitieboekje Booklover
 • Een kleine funko van Hermelien
 • Tablet chocolade tegen de dementors 😉
 • Bladwijzers van Harry Potter
 • Stickertjes van Harry Potter
 • Een tube zalf tegen insectenbeten
 • Een Harry Potter-veer om mee te schrijven
 • Een schatkist vol snoepjes
 • Potloden van Harry Potter
 • Een kleurige koeltas

Wat een leuk swappakket. Ik voelde me net een klein kind met kerst. Elise heeft er echt haar werk van gemaakt, de verpakking in het Harry Potter-thema vond ik al te mooi om open te maken. Een dikke merci Elise en ook Kwante voor weer een feilloze organisatie!

Is dat iets voor jou, zo’n swap?

Getagd , ,

10 gedachten over “Unboxing Summer Swap by Kwante

  1. Haha ja, helemaal van mij 😉. Maar ik was zelf meer foto’s vergeten te nemen haha! En ja, die tube vond ik zelf ook wel grappig. Komt goed van pas, ik loop elk jaar sowieso wel ergens beten op 🙈.

 1. Hihi, die tube zalf tegen insectenbeten geeft het pakket meteen een zomers tintje. Wat een leuk pakket heb je zowel gegeven als gekregen. Ik vond het weer een heerlijke swap en kijk alvast uit naar de Halloween editie. Eerst maar even nadenken over wat ik op mijn lijstje kan zetten. 🙂

Geef een reactie