CommCommComm

Wat vond jij van Perfect Imperfect, de resultaten

Tijdens 40 dagen bloggen deed ik de grote Perfect Imperfect-enquête. Een echte bevraging onder mijn lezers. De bedoeling was om met jouw feedback mijn blog komende zomer nog beter uit te werken. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor iedereen die mij input bezorgde!

 • 18 lezers vulden mijn bevraging in. Superhard merci aan iedereen die de tijd nam om mijn vraagjes te beantwoorden! De meerderheid waren vrouwen, maar toch ook 3 mannen vulden mijn bevraging in :).
 • De leeftijden varieerden enorm. Van 21 tot 50 jaar. Maar zowat de helft van de lezers zit in mijn eigen leeftijdscategorie: 31-35 jaar.

Screenshot 2019-07-20 at 10.32.43

 • Tweederde heeft zelf ook een blog.
 • De geografische spreiding kon bijna niet verder uit elkaar liggen. Heel Vlaanderen is duidelijk vertegenwoordigd onder m’n lezers.
 • Hoe je op mijn blog terechtkomt varieert, de populairste zijn Facebook en Bloglovin. En WordPress of Feedly blijken ook populair. Het inspireerde me trouwens om zelf Feedly eens te testen.

Screenshot 2019-07-20 at 10.35.39

 • De meerderheid komt hier meerdere keren per week lezen. Superleuk vind ik dat! Appreciatie voor m’n werk. Dat deed best wel deugd.
 • En ze lezen vaak al langer dan een jaar mee! Hoera!
 • Ik vroeg ook wie er al eens reactie achterliet en waarom je dat wel of niet deed. Ik leer er uit dat persoonlijke blogs meer voor de hand liggen om op te reageren en dat de interactie ook voor de lezers leuk is.
 • De meerderheid geeft me een 8/10 voor m’n blog. Daar kan ik wel wat mee! Een dikke merci.
 • De boekreviews blijken een trigger om te komen lezen, maar zeker ook de persoonlijke blogs. En dat laatste mag volgens jullie zelfs nog meer terugkomen op m’n blog (genoteerd!).

Screenshot 2019-07-20 at 10.52.56

 • Een eigen lay-out en een eigen domein zijn voor jullie niet doorslaggevend, dat was wel een opsteker voor mezelf. Want eigenlijk zou ik dat heel graag willen, maar dan steek ik liever tijd in schrijven dan in het technische.

De complimenten werden met veel dank aanvaard, ik werd er warm en emotioneel van. De tips en tricks neem ik mee naar de toekomst. Dus bij deze een dikke dank je wel aan iedereen die de moeite heeft gedaan om mijn vragenlijstje in te vullen. Ik apprecieer elke input enorm hard. Het was ontzettend waardevol om jullie antwoorden te kunnen doornemen.

Wil je nog iets kwijt, dan mag je het hieronder nog steeds laten weten of stuur me een mailtje.

Getagd , ,

3 gedachten over “Wat vond jij van Perfect Imperfect, de resultaten

 1. Ik ben hier aan het proberen om mijn blogfeed-achterstand bij te lezen en Bloglovin wil echt niet meewerken. Misschien moet ik toch maar eens definitief overschakelen op Feedly. Al hoop ik wel dat je daar dan ook bepaalde blogposts in zelfgemaakte mappen kan bewaren.

Geef een reactie