Boekenwurm

Leeslijst #37

De bibliotheekboeken van mijn vorige leeslijst zijn zo goed als allemaal uitgelezen. Van de andere hoop zijn er nog wel wat blijven liggen. Die herneem ik dus zeker in september. Maar ik voeg er nog een paar aan toe om het boeiend te houden. Deze keer ga ik vooral voor ebooks. En gelukkig breng ik pas morgen terug een bezoekje aan de bibliotheek ;).

 

IMG_7388

Van mijn vorige bibliotheekbezoekje hou ik deze nog over om te lezen:

En ook nog op mijn leeslijst:

IMG_7258

Kwestie dat ik weet dat te doen de komende weken.

Wat staat er op jouw leeslijst deze maand?

Getagd , ,

1 gedachte over “Leeslijst #37

  1. Ik ben momenteel bezig in De kleuren van Schaduw van V.E.Schwab en hierna ga ik waarschijnlijk Het begin van de rest van je leven van Cathy Kelly lezen. Verder weet ik nog niet welke boeken ik deze maand uit de kast zal halen.

Geef een reactie