Varia

Make it a 2020 to remember!

Eerst en vooral: Happy New Year! Ik wens je het allermooiste voor 2020. Een jaar vol kansen en mogelijkheden. Een jaar waar je ongelooflijke herinneringen aan overhoudt. Een jaar dat alleen het allerbeste heeft. Eentje waar je met veel voldoening aan kan terugdenken.

Happy New Year met een klinkend meisje in een zwarte tutu.

1 januari is meteen ook de perfecte gelegenheid om mijn blog te (her)lanceren. Ergens in november besloot ik de stap te zetten naar een eigen domeinnaam. Er zaten nog wat kinderziektes in, die heb ik zoveel mogelijk proberen weg te werken. En dus kan ik nu echt een kick-off doen.

Vanaf vandaag zal je hier opnieuw regelmatig blogjes zien verschijnen. Mijn doelen publiceer ik binnenkort in een aparte blogpost. Het is gewoon fijn om terug te kunnen schrijven. Een momentje van ontspanning voor mezelf. Doen wat ik oprecht graag doe.

Hopelijk duik jij met mij 2020 in? Tot heel binnenkort!

Getagd , ,

11 gedachten over “Make it a 2020 to remember!

  1. Fijn 2020 gewenst! Ik kom hier graag lezen!
    Mijn doelen zal ik ook delen op mijn blog, kwestie van wat extra motivatie / aanmoediging te voorzien (want als ‘iedereen’ het weet, kan ik me er niet achter wegsteken hรฉ? Ik ben benieuwd naar jouw doelen!

  2. Welkom terug Katrien! Ik wens je bij deze (het is nog steeds januari dus dan mag het nog hรฉ) een heel fijn 2020 toe met lieve mensen om je heen om het leven warmer te maken en een massa lichtpuntjes om de dagen zachter te maken. Plus natuurlijk voldoende tijd om af en toe weg te kunnen duiken in een heerlijk verhaal.

Geef een reactie