CommCommComm

4 jaar Perfect Imperfect!

Amai. Het was voorbij zonder ik het goed besefte. Want vlak voor Kerst werd Perfect Imperfect zomaar even vier jaar oud. Vier jaar vol blogplezier. Vier jaar vol positieve ervaringen. En ik ben nog lang niet uitgeblogd. Ik hoop er nog heel wat jaren bij te doen!

En dus geef ik stiekem al een van mijn goeie voornemens van dit jaar weg. Want ik wil de komende maanden en jaren graag meer tijd investeren in mijn blog. In een verre droom hoop ik er ooit misschien in bijberoep iets mee te kunnen doen maar voor nu lijken een paar leuke samenwerkingen me al meer dan voldoende.

Een actieplan heb ik nog niet. Dat is een projectje voor 2020. Want ik wil het ook niet zomaar ondoordacht aanpakken. Gewoon een wilde droom waar ik ooit eens iets mee hoop te doen en waar ik dus al wat stappen in de goeie richting voor wil nemen. Het past meteen in een projectje voor het postgraduaat dat ik volg. Iets met twee vliegen in één klap en zo ;).

Dus bij deze ook een oproep: wil jij graag samenwerken? Of ken je bedrijven of organisaties die graag eens zouden willen samenwerken? Laat het mij zeker weten. Meer informatie vind je ook mijn webpagina. Contact opnemen kan via de contactpagina.

Wie weet wat 2020 dan nog brengt ;).

Getagd , , ,

11 gedachten over “4 jaar Perfect Imperfect!

 1. Eigenlijk jammer. Jij roept op voor méér samenwerkingen. Ik merk in heel wat blogjes net een zoektocht naar meer authenticiteit. Zelf merk ik ook dat ik al die Posts over samenwerkingen, soms zelfs verdoken, skip en op zoek ga naar de echte verhalen, of het nu creatieve, inspirerende of meer ‘dagboek’-verhalen zijn…
  Misschien iets om over na te denken? Wie wil je bereiken, voor wie wil je schrijven? En heb je daar echt die samenwerkingen voor nodig of is het fijner om gewoon jezelf te kunnen zijn?

  (Ik bedoel dit niet kwetsend ofzo he, het is gewoon iets waar ik de voorbije dagen mee bezig was en wat me opviel, iets wat meerder mensen benoemden…)

  1. Als je de pagina leest, merk je duidelijk dat het over authentieke samenwerkingen gaat ;). Ik wil te allen tijde mijn journalistieke onafhankelijkheid behouden. Maar samenwerkingen kunnen net ook leerrijk zijn. Ideeën uitwisselen onder bloggers, dingen ontdekken die eigenlijk heel hard bij me passen maar die ik gewoonweg nog niet ken … het gaat om zoveel meer dan om geld of ‘sponsoring’. Het gaat over elkaar inspireren en motiveren!

   1. Ok! Zo had ik het niet begrepen. In dat geval kijk ik al uit naar je verhalen!
    Ik vreesde voor de zoveelste blogger die Smartphoto, de stad Kortrijk, een kustgemeente, pijama, maaltijdboxen, noem maar op gaat reviewen, daar hebben velen het denk ik echt mee gehad!

    1. Nee integendeel, daar ben ik zelf ook geen fan van. Ik zoek meer naar projecten waar ik mij in kan smijten. Iets à la 40 dagen bloggen etc. 😄 Maar het lijstje is vooral om duidelijk te maken waar m’n interesses liggen en wat ik zelf belangrijk vind.

 2. Fijne blogverjaardag! Ik wil in 2020 ook meer met mijn blog bezig zijn, meer schrijven, echte verhalen delen. Maar een bloguitdaging zou ook wel tof zijn. We zullen in elk geval al kunnen bloggen over onze trip naar Hasselt! 🙂

  1. Dank je wel! Ik wens je dan heel veel blogplezier voor 2020. Misschien moet ik zelf gewoon eens een bloguitdaging bedenken #wildeplannen. En inderdaad, ik heb er zin in en laat die blogs over Hasselt maar komen 😉.

 3. Hip Hip Hoera en ook … wat gaat dat snel. Tof dat je nu alweer de vierde verjaardag van je blog kan vieren. Ik hoop – net als jij- dat je daar nog heel wat jaren vol blogplezier aan mag toevoegen.

Geef een reactie