CommCommComm

Halfweg 40 dagen bloggen

Hoera! Want ik ben in de helft van 40 dagen bloggen. Ik heb intussen al 24 dagen non-stop geblogd. En ja, dat klinkt wat vreemd en ja, ik kan nog goed tellen. Maar de 40 dagen-tijd telt eigenlijk 47 dagen. Dus ben ik nu officieel in de helft.

Tot nu verliep het redelijk goed. Ik heb nog geen echte dipjes ervaren. En met Tiny Blogt vond ik toch één dappere strijder die mee de 40 dagen-challenge wilde aangaan ;).

Blijkbaar kom je ook graag mee lezen want er wordt heel wat gelezen op mijn blog de laatste dagen. Superfijn! Een dikke merci daarvoor. Toegegeven, dat streelt mijn ego toch altijd een beetje.

Ik heb nog twee lege plekjes in mijn blogplanning die ik nog moet opvullen, voor de rest is het vooral nog ideeën uitwerken. Maar heb je nog ideeën of heb je nog een vraag voor mij die je graag beantwoord zou zien? Post ze hieronder of stuur me een mailtje en ik beantwoord ze graag.

Trouwens mijn 40 dagen bloggen-inspiratiegids staat nog steeds ter beschikking voor zij die toch nog een paar dagen willen meebloggen of later een idee willen oppikken.

Getagd

4 gedachten over “Halfweg 40 dagen bloggen

  1. Goeiemorgen Katrien, ik volg je al een tijdje en geniet momenteel van je 40 blogdagen. Zelf ben ik nog maar sinds september aan het bloggen (www.nickysleefenbeleefblog.be) en hoop ooit zo goed te worden als jij. Ik heb een vraag, misschien om een leeg plekje van je challenge te vullen ? Hoe raak je in godsnaam aan meer volgers ? Ik heb al kennissenkring, FB en Instagram aangesproken, maar dat blijft toch beperkt van impact. Hoe raak ik gekend bij andere bloggers die me dan eventueel willen volgen ? Misschien tips of hoe jij het aanpakte van in het begin ? Alvast bedankt en nog succes voor de 2de helft van je challenge. Groetjes.

    1. Hoi hoi! Superleuk dat je mijn blogposts leest. En dank je wel voor het compliment, heel fijn om te horen. Ik neem je vraag zeker mee, al zit er bij mij niet altijd een strategie achter, dat kan ik nu wel al zeggen. Maar ik denk eens na over tips, dan zie je ze binnenkort verschijnen. 😉

Geef een reactie